Bilden visar Våra kunder berättar om Fiber i fjällen. En seriös entreprenör och ett fantastiskt service

Våra kunder berättar om Fiber i fjällen

Våra kunder berättar om Fiber i fjällen. En seriös entreprenör och ett fantastiskt tillmötes- gående. Vår förening består av 21 hus. Innan vi fattade beslut om att dra in fiber så hade vi en gemensam parabolanläggning som ofta innebar problem pga. snön. Med vår kontakt med LG IT upplevde vi en seriös entreprenör och ett fantastiskt tillmötesgående. säger Johan Ortfeldt, Brf Horizon Lodge 4.

Johan Ortfeldt, Brf Horizon Lodge 4
Viktor Kastanius, Brf Gröna Byn i Lindvallen
Hans Lannerfors, Brf Fjällfåglarna

Nu äger vi hela vårt fibernät

Nu äger vi hela vårt fibernät vilket är en stor fördel. Vi är en förening med 70 lägenheter. Vi såg det som nödvändigt att erbjuda fiber för att möjliggöra att man kan jobba på distans och inte minst erbjuda alla barn och ungdomar bra streaming för film och TV-spel. Vi tittade på alternativ som Telia, Telenor mm och fann den här lösningen som bästa alternativ. Det är mindre komplicerat att ha att göra med en mindre aktör. Vi äger hela vårt fibernät vilket är en stor fördel. Investeringen kostade lite mer men med lägre månadsavgifter räknar vi snabbt hem detta. Vi är mycket nöjda! säger Viktor Kastanius, Brf Gröna Byn i Lindvallen. Läs mer om Gröna Byn >>

Kostar mindre än tidigare

Vi valde den här lösningen för att den kostar oss mindre än innan. “Vi är en bostads-rättsförening med 190 lägenheter. Behovet av åtgärd var påtaglig för att få bättre TV-bild och att få till en snabb WiFi-uppkoppling. Vi valde den här lösningen för att den kostar oss mindre än de kostnader vi hade innan och mindre än en tredjedel jämfört med om varje l genhet skulle gjort sin egen lösning berättar Hans Lannerfors, Brf Fjällfåglarna.

Scroll to Top